LA LLEGENDA DEL REI ERRANT de Laura Gallego García en pdf

Descargar LA LLEGENDA DEL REI ERRANT de Laura Gallego García pdf completo

Acerca de LA LLEGENDA DEL REI ERRANT

El fill d’un rei àrab somia amb guanyar un prestigiós certamen de poesia, però sempre el supera un teixidor de catifes que, tot i que és analfabet, escriu els seus poemes amb el cor. Humiliat, el príncep concep una tremenda venjança, tant més perjudicial quan que està disfressada d’honors. Aquesta bella fantasia oriental, de molt cuidada elaboració, guanyadora del premi El Vaixell de Vapor 2002, destaca pels seus matisos expressius i el seu profund lirisme. L’acció barreja realisme, màgia i elements sentimentals amb notable encert. L’obra exigeix un públic capaç de captar el seu simbolisme, que exalta l’amor, l’amistat, el perdó i el sentit de l’honor.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-661-4232-8

Páginas: 240

Encuadernación: Rústica

Colección: Vaixell Vapor

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Fantasía

Valores: Amistad. Nobleza. Perdón

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1694
  • Tamaño del fichero: 1006KB
  • Personas que han descargado el archivo: 772

Búsquedas parecidas:
LA LLEGENDA DEL REI ERRANT de Laura Gallego García en pdf gratis, LA LLEGENDA DEL REI ERRANT epub, descargar LA LLEGENDA DEL REI ERRANT pdf completo, LA LLEGENDA DEL REI ERRANT Laura Gallego García pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA LLEGENDA DEL REI ERRANT en pdf. Este es un libro de Laura Gallego García y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.