LA LLIBRERIA ENCANTADA de Christopher Morley en pdf

Descargar LA LLIBRERIA ENCANTADA de Christopher Morley pdf completo

Acerca de LA LLIBRERIA ENCANTADA

El matrimoni format per Roger i Helen Mifflin, protagonistes de «La Llibreria Ambulant», una altra novel·la anterior de l’autor, apareix en aquesta segona part còmodament instal·lat en un tranquil carrer de Brooklyn, on han obert una llibreria dedicada a vendre només volums de segona mà . Al local es reuneix un selecte grup de tertulians denominat «El Club de la Panotxa». Un dels seus membres, un ric comerciant, vol enviar a la llibreria com a empleada la seva filla única perquè pensa que seria una interessant experiència educativa. Mifflin accepta encantat i, a partir d’aquest moment, una jove de divuit anys anomenada Titània es converteix en el personatge clau de la trama. L’obra se centra, com el seu precedent, en l’amor als llibres, la importància de seleccionar acuradament les lectures i rebutjar els llibres purament comercials. No obstant això, l’argument deriva aviat cap a una intriga relacionada amb l’espionatge i amb els missatges xifrats que un client enviava escrits a les pàgines de certs llibres. A més, la presència de la nova dependenta dóna lloc al fet que entrin en joc elements sentimentals que són els encarregats de conduir la història a un desenllaç satisfactori. Molt ben escrita, impregnada d’humor subtil, la novel·la té referències tan nombroses com interessants sobre autors i títols de la literatura anglosaxona, clàssica i de començaments del segle XX. L’ambientació, situada a l’interior d’una llibreria realment encantadora, resulta suggestiva i els personatges, sobretot el matrimoni Mifflin, Titània i un jove creatiu publicitari que freqüenta la llibreria, són de gran atractiu. Amable, divertida, senzilla de forma i curosament elaborada de contingut, l’obra, datada el 1919, es llegeix encara avui amb interès i grat.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: VIENA EDICIONES

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-8330-830-1

Páginas: 256

Encuadernación: Rústica

Colección: El Cercle De Viena

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1283
  • Tamaño del fichero: 624KB
  • Personas que han descargado el archivo: 633

Búsquedas parecidas:
LA LLIBRERIA ENCANTADA de Christopher Morley en pdf gratis, LA LLIBRERIA ENCANTADA epub, descargar LA LLIBRERIA ENCANTADA pdf completo, LA LLIBRERIA ENCANTADA Christopher Morley pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA LLIBRERIA ENCANTADA en pdf. Este es un libro de Christopher Morley y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.