LA LLUM DE LES FONDÀRIES de Frances Hardinge en pdf

Descargar LA LLUM DE LES FONDÀRIES de Frances Hardinge pdf completo

Acerca de LA LLUM DE LES FONDÀRIES

Les Miríades és el nom d’un arxipèlag al costat de la mar on fins fa poc vivien uns terribles déus, violents i mortífers, que es van barallar entre ells i van acabar matant-se, i amb ells a milers d’habitants de les illes.En una d’elles viuen Hark i el seu amic Jelt, que malviuen bussejant i buscant al mar trossos dels cossos d’aquests antics déus que després es venen al mercat com a relíquies a un preu molt alt. En una missió que els encarreguen uns traficants, Hark és capturat i venut com esclau. No sap que plana un terrible perill sobre tots ells.Novel·la juvenil que s’ambienta en un món on hi ha una barreja de mitologia i fantasia, i on la gent compra i ven trossos de déus perquè els protegeixin.Costa d’entendre l’inici de la història, bastant enrevessat, que no facilita la localització espai-temporal de l’acció. Això fa preveure que no enganxi a un públic juvenil.La visió que dóna dels déus és força negativa. El protagonista viu durant un temps en un santuari amb els antics sacerdots i la visió que dóna d’ells també és negativa, com uns vells que no saben on caure morts quan els seus déus han desaparegut.
Silvia Martínez

Datos importantes

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2020

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-8343-603-5

Páginas: 512

Encuadernación: Rústica

Colección: Exit

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1794
  • Tamaño del fichero: 857KB
  • Personas que han descargado el archivo: 765

Búsquedas parecidas:
LA LLUM DE LES FONDÀRIES de Frances Hardinge en pdf gratis, LA LLUM DE LES FONDÀRIES epub, descargar LA LLUM DE LES FONDÀRIES pdf completo, LA LLUM DE LES FONDÀRIES Frances Hardinge pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA LLUM DE LES FONDÀRIES en pdf. Este es un libro de Frances Hardinge y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.