LA MARCA DEL LLEÓ de Núria Pradas AndreuGloria Sabaté en pdf

Descargar LA MARCA DEL LLEÓ de Núria Pradas AndreuGloria Sabaté pdf completo

Acerca de LA MARCA DEL LLEÓ

El sabater Pere Sanchis ha mort. L’Alamanda, la filla del sabater va cap a Barcelona amb la seva mare, vestida de noi. No massa lluny, una ombra misteriosa observa l’escena atentament. L’Alamanda intentarà complir la seva missió secreta que li va encarregar el seu pare i que l’enfrontarà al perillós món de les bruixes. Bruixes, beuray¡tges, una reliquia en una ciutat plena de misteris i amagatalls.Una novel·la ben escrita, narrada com si fos un conte, amb un estil acurat i un vocabulari precis. La narració recull descripcions de costums medievals donant-li un toc històric. Tot està envoltat de la lluita entre la màgia blanca i la negra.
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2020

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-18327-08-7

Páginas: 144

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1397
  • Tamaño del fichero: 870KB
  • Personas que han descargado el archivo: 660

Búsquedas parecidas:
LA MARCA DEL LLEÓ de Núria Pradas AndreuGloria Sabaté en pdf gratis, LA MARCA DEL LLEÓ epub, descargar LA MARCA DEL LLEÓ pdf completo, LA MARCA DEL LLEÓ Núria Pradas AndreuGloria Sabaté pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA MARCA DEL LLEÓ en pdf. Este es un libro de Núria Pradas AndreuGloria Sabaté y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.