LA TRIBU de Anne-Laure Bondoux en pdf

Descargar LA TRIBU de Anne-Laure Bondoux pdf completo

Acerca de LA TRIBU

El volum reuneix una selecció d’articles de premsa publicats entre 2009 i 2012 al diari El País sobre el tema del futbol com a fenomen de masses que ha depassat el terreny esportiu per esdevenir una qüestió social i política d’àmbit universal .Encara que la major part dels articles s’ocupen de clubs i jugadors britànics i espanyols , també es fa referència a altres països com Itàlia , França, Alemanya en què el futbol ocupa un destacat paper . Pel que fa al Regne Unit, apareixen nombroses cròniques dedicades a grans equips com ara el Manchester , Chelsea, Liverpool , els avatars esportius dels quals, trofeus conquistats , fitxatges de jugadors o caràcter dels entrenadors l’autor acredita amplis i ben documentats coneixements . A Espanya , com no podia ser menys , s’ocupa de la rivalitat entre el Reial Madrid i el Barcelona, dels trets propis dels dos clubs i de les alternatives i estils del seu joc . No hi falta l’anàlisi dels factors humans que defineixen el caràcter dels » seguidors » apassionats i incondicionals els britànics i més crítics i exigents els espanyols . Destaca l’autor com a Espanya els aficionats increpen als seus jugadors que no ofereixen bon espectacle , tot i que aconsegueixin la victòria final . El sentit de l’ humor i la ironia suavitzen la violència desplegada per seguidors i comentaristes que es deixen portar pel sectarisme o les emocions fora de control . Amb estil àgil i amè , John Carlin ( Londres , 1956 ) cronista esportiu del diari El País ofereix una versió dinàmica i atractiva del futbol en la seva dimensió humana , sociològica i cultural .
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2008

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-8343-044-6

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1723
  • Tamaño del fichero: 878KB
  • Personas que han descargado el archivo: 981

Búsquedas parecidas:
LA TRIBU de Anne-Laure Bondoux en pdf gratis, LA TRIBU epub, descargar LA TRIBU pdf completo, LA TRIBU Anne-Laure Bondoux pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA TRIBU en pdf. Este es un libro de Anne-Laure Bondoux y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ