LA TRIBU DELS ZIPPOLI de David Nel·lo en pdf

Descargar LA TRIBU DELS ZIPPOLI de David Nel·lo pdf completo

Acerca de LA TRIBU DELS ZIPPOLI

Guillem, el protagonista d’aquesta història, és l’únic de casa a qui no li agrada llegir. Els seus pares i el seu germà gran sempre tenen algun llibre entre mans però ell, com a màxim, es limita els còmics i no amb molta freqüència. No obstant això, un dia a la biblioteca del col·legi es decideix a prendre en préstec un el títol del qual li sembla interessant i que per a sorpresa de la bibliotecària, no està ressenyat entre les existències. Intrigat, se l’emporta a casa i en obrir-lo descobreix que el text es dirigeix a ell directament, donant-li la benvinguda al món dels Zippoli un dels membres d’aquesta tribu. En canvi, quan el seu germà gran s’acosta a veure què llegeix, el que apareix escrit en el primer paràgraf és una cosa completament diferent. Amb aquest sorprenent plantejament, l’acció posa de manifest que cada lector troba en un mateix llibre possibilitats interpretatives diferents segons la seva manera d’abordar la lectura. Guillem que abans només llegia el que li manaven a classe, entén ara que la lectura és una trobada personal amb qui escriu i amb l’escrit i no una penosa i inútil obligació. En acabar la història de com va arribar a aquest descobriment, manifesta el seu agraïment als Zippoli de la millor manera possible, és a dir triant un altre llibre per continuar amb la seva nova afició lectora. Ben escrita, com un relat d’aventures, l’obra manté el seu interès fins a l’última pàgina.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BAMBÚ

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-8343-502-1

Páginas: 144

Encuadernación: Rústica

Colección: Joves Lectors

Idioma: Catalán

Temas: Comunicación y representación

Valores: Descubrimiento de la literatura. Imaginación. Observación

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1680
  • Tamaño del fichero: 1011KB
  • Personas que han descargado el archivo: 925

Búsquedas parecidas:
LA TRIBU DELS ZIPPOLI de David Nel·lo en pdf gratis, LA TRIBU DELS ZIPPOLI epub, descargar LA TRIBU DELS ZIPPOLI pdf completo, LA TRIBU DELS ZIPPOLI David Nel·lo pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA TRIBU DELS ZIPPOLI en pdf. Este es un libro de David Nel·lo y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.