LA VEÏNA MÉS DOLENTA DE TOTES LES VEÏNES de Jordi Sierra I Fabra en pdf

Descargar LA VEÏNA MÉS DOLENTA DE TOTES LES VEÏNES de Jordi Sierra I Fabra pdf completo

Acerca de LA VEÏNA MÉS DOLENTA DE TOTES LES VEÏNES

En Nacho, un noi de deu anys, es muda amb la seva família a una casa nova. De seguida coneix nous amics i veïns del barri. Entre ells es troba Elvira, la veïna de baix. Perels adults és una dona gran angelical però els nens de barri no diuen el mateix. La vidacomença a complicar-se per a Nacho quan Elvira li explica als seus pares, de maneraexagerada tot el que fa.Un dia Nacho descobreix que Elvira té un taló d’Aquil·les i decideix actuar perneutralitzar-la.Novel·la juvenil del conegut escriptor Sierra i Fabra. Té uns personatges simpàtics i defons un conflicte entre ells que aconsegueixen arreglar de bones maneres. Un llibrerecomanable per a nens a partir de 10 anys.
Silvia Martínez

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-246-7055-9

Páginas: 144

Encuadernación: Rústica

Colección: Grumets

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1254
  • Tamaño del fichero: 718KB
  • Personas que han descargado el archivo: 712

Búsquedas parecidas:
LA VEÏNA MÉS DOLENTA DE TOTES LES VEÏNES de Jordi Sierra I Fabra en pdf gratis, LA VEÏNA MÉS DOLENTA DE TOTES LES VEÏNES epub, descargar LA VEÏNA MÉS DOLENTA DE TOTES LES VEÏNES pdf completo, LA VEÏNA MÉS DOLENTA DE TOTES LES VEÏNES Jordi Sierra I Fabra pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LA VEÏNA MÉS DOLENTA DE TOTES LES VEÏNES en pdf. Este es un libro de Jordi Sierra I Fabra y su categoría es Narrativa de 10 a 12 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.