L'APICULTOR D'ALEP de Chris Lefteri en pdf

Descargar L'APICULTOR D'ALEP de Chris Lefteri pdf completo

Acerca de L'APICULTOR D'ALEP

El matrimoni format per Nuri i Afra viu plàcidament a Alep amb el seu fill Sami. Nuri, a poc a poc, coneix el món de l’apicultura gràcies al seu cosí Mustafà, expert apicultor amb diversos ruscos en propietat i Afra és una artista de gran sensibilitat. El seu dia a dia transcorre amb normalitat fins que la guerra de Síria els obliga a fugir de la seva llar i emprendre el viatge cap a l’anhelada Europa, somni perseguit per milers d’immigrants i desplaçats.Mustafà va per davant amb la seva dona Dahab però el camí dels protagonistes de Nuri i Afra serà més ardu i passarà per estar llarg temps en una Grècia repleta de persones en la seva mateixa situació, procedents de diferents països, un gresol de races i cultures. Tots i cadascun d’ells tenen una història personal que en els centres de refugiats poques persones semblen voler escoltar. La burocràcia es presenta com un obstacle impossible d’eludir i el neguit és molt difícil d’acceptar si a més s’aguditza amb drames personals d’índole múltiple: abandons, violacions, abusos de menors, pèrdua d’éssers estimats.En aquestes circumstàncies, la fortalesa de Nuri comença a afeblir-se al mateix temps que Afra sofreix una ceguesa sobtada deguda a una experiència traumàtica. Només la correspondència esporàdica per email amb Mustafà manté viva la seva esperança d’aconseguir arribar al paradís occidental. Ja a Londres, Mustafà li parla a Nuri que malgrat les diferents condicions climatològiques i florals, les abelles allí també aconsegueixen fer la mel i endolcir el món.Els pares de Christy Lefteri, autora de L’apicultor d’Alep, són grecoxipriotes que es van establir a Londres fugint de la invasió turca el 1974. Ella neix en la capital anglesa on estudia per a ser professora d’Educació Secundària al mateix temps que dóna curs a la seva afició per l’escriptura. A l’estiu de 2016 es creuen en la seva vida dos anhels personals, la seva preocupació pels immigrants desfavorits i els seus propis orígens, quan viatja a Atenes per a treballar com a voluntària en un centre de refugiats. Aquesta novel·la és un testimoniatge del que l’autora va viure aquells dies i dels centenars de famílies, les lluites, tragèdies i alegries de les quals va ser testimoni.
Álvaro Lucas

Datos importantes

Editorial: COLUMNA

Año de edición: 2020

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-664-2685-5

Páginas: 368

Encuadernación: Rústica

Colección: Clàssica

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1262
  • Tamaño del fichero: 916KB
  • Personas que han descargado el archivo: 947

Búsquedas parecidas:
L'APICULTOR D'ALEP de Chris Lefteri en pdf gratis, L'APICULTOR D'ALEP epub, descargar L'APICULTOR D'ALEP pdf completo, L'APICULTOR D'ALEP Chris Lefteri pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar L'APICULTOR D'ALEP en pdf. Este es un libro de Chris Lefteri y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.