L'ENIGMA DEL FARAÓ de Steve Stevenson en pdf

Descargar L'ENIGMA DEL FARAÓ de Steve Stevenson pdf completo

Acerca de L'ENIGMA DEL FARAÓ

Agatha de dotze anys i aspirant a escriptora de novel•la negra , pertany a una família una mica excèntrica i estesa pel món . Ella viu a Londres , té un majordom , ex boxejador , un gat anomenat Watson i un cosí , Larry , de catorze anys que és el seu millor amic i estudia en una escola de detectius . Junts viatgen a Egipte , acompanyats del majordom , per resoldre el cas del robatori d’un objecte arqueològic , la recerca del qual constitueix l’examen de final de curs que Larry ha d’aprovar a la seva escola .L’obra , que inicia la sèrie «Agatha Mistery» narra les indagacions que la metòdica protagonista, el seu cosí , molt més donat a la improvisació i el fidel i forçut Mr Kent , el majordom , porten a terme entre els membres de l’equip d’arqueòlegs que excaven a la Vall dels Reis , prop de Luxor , buscant la tomba d’un faraó oblidat . El text l’original italià del qual es deu a Mario Pasqualotto , que utilitza el pseudònim de Sir Steve Stevenson , està ben escrit , amb estil senzill i fluid i la trama combina la intriga detectivesca amb abundants referències sobre el treball de camp dels experts en Arqueologia , interessant des d’un punt de vista de divulgació cultural . Els abundants trets d’humor que acompanyen el transcurs de l’acció, breu i entretinguda , accentuen l’atractiu de l’obra , en funció del públic infantil al qual va destinada .
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2011

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-3638-8

Páginas: 144

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1520
  • Tamaño del fichero: 741KB
  • Personas que han descargado el archivo: 642

Búsquedas parecidas:
L'ENIGMA DEL FARAÓ de Steve Stevenson en pdf gratis, L'ENIGMA DEL FARAÓ epub, descargar L'ENIGMA DEL FARAÓ pdf completo, L'ENIGMA DEL FARAÓ Steve Stevenson pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar L'ENIGMA DEL FARAÓ en pdf. Este es un libro de Steve Stevenson y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.