LES PROVES DEL D'APOL.LO 3: EL LABERINT EN FLAMES de Rick Riordan en pdf

Descargar LES PROVES DEL D'APOL.LO 3: EL LABERINT EN FLAMES de Rick Riordan pdf completo

Acerca de LES PROVES DEL D'APOL.LO 3: EL LABERINT EN FLAMES

Estem davant el tercer llibre d’una fantàstica saga de mitologia. En aquesta tercera part, Lester haurà d’endinsar-se, amb ajuda de Meg, una semideessa molt capritxosa, en el Laberint i trobar el tercer emperador per aturar el dream team de tres emperadors romans superdolents que planegen atacar el Campament Júpiter. Aconseguirà Lester arribar al Laberint sense perdre i ajudar els seus amics del campament mestís?La trama és ràpida, amena i divertida, explicada des de la perspectiva d’un adolescent que permet al lector identificar-se amb el protagonista i endinsar-se en la història que es relata. Tot i ser el tercer llibre d’una saga, des del començament del llibre et posa en situació i et permet entendre el que ha passat anteriorment. El recomanaria a lectors que els agradin històries amb una mica de mitologia, diversió i molta, molta acció.El vocabulari que empra l’autor és senzill, col·loquial i s’adapta a la perfecció al públic d’aquestes edats. Els diàlegs són abundants, i també ho són les descripcions realitzades per Lester, que va realitzant al seu torn digressions sobre diferents temes que tenen a veure amb la trama i que ajuden a entendre-la millor.La novel·la subratlla la importància de l’amistat i la valentia. L’amistat es reflecteix en la confiança que es professen els uns als altres i els ajuda a que superin junts les diferents proves. La valentia els permet enfrontar-se a les seves pors i superar amb escreix les proves que els aguaiten al Laberint.
Silvia Almela

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2018

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-6339-1

Páginas: 448

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1311
  • Tamaño del fichero: 1007KB
  • Personas que han descargado el archivo: 968

Búsquedas parecidas:
LES PROVES DEL D'APOL.LO 3: EL LABERINT EN FLAMES de Rick Riordan en pdf gratis, LES PROVES DEL D'APOL.LO 3: EL LABERINT EN FLAMES epub, descargar LES PROVES DEL D'APOL.LO 3: EL LABERINT EN FLAMES pdf completo, LES PROVES DEL D'APOL.LO 3: EL LABERINT EN FLAMES Rick Riordan pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar LES PROVES DEL D'APOL.LO 3: EL LABERINT EN FLAMES en pdf. Este es un libro de Rick Riordan y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.