L'ESCORPÍ DE DUES CUES de Pedro Mañas en pdf

Descargar L'ESCORPÍ DE DUES CUES de Pedro Mañas pdf completo

Acerca de L'ESCORPÍ DE DUES CUES

Aquest grup de cazafantasmas s’embarca en una nova aventura. Aquest cop, primer uns nadons, després els animals de zoo i, finalment, tota la ciutat, envelleixen de forma sobtada. És la missió d’aquest variat grup esbrinar què està passant. En les seves investigacions, descobreixen que tot està relacionat amb dos germans de l’Antic Egipte, que, en momificar-los, van caure sota una maledicció i, ara que han tornat, volen aconseguir el poder que els van arrabassar. Han de parar-los!És un llibre amb un toc d’humor, ja que les intervencions entre els amics estan plenes de sarcasme i bromes. A més, va acompanyat del misteri, el que converteix aquesta lectura en entretinguda i ràpida de llegir perquè el lector serà incapaç de deixar el llibre fins acabar-lo.
María Gómez

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-661-4962-4

Páginas: 196

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1348
  • Tamaño del fichero: 741KB
  • Personas que han descargado el archivo: 824

Búsquedas parecidas:
L'ESCORPÍ DE DUES CUES de Pedro Mañas en pdf gratis, L'ESCORPÍ DE DUES CUES epub, descargar L'ESCORPÍ DE DUES CUES pdf completo, L'ESCORPÍ DE DUES CUES Pedro Mañas pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar L'ESCORPÍ DE DUES CUES en pdf. Este es un libro de Pedro Mañas y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.