L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE de Robert L. Stevenson en pdf

Descargar L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE de Robert L. Stevenson pdf completo

Acerca de L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE

Publicada l’any 1886, aquesta novel·la presenta un cas curiós de desdoblament de personalitat.El doctor Jekyll ha descobert una poció que li permet de canviar de personalitat tant en el sentit positiu com en el negatiu. Aquest desdoblament es manifesta també d’una manera física: Jekyll es converteix en Hyde, una persona monstruosa, deforme i repugnant que recorre, en les nits fredes i rúfoles, els tètrics carrers de Londres. Apassionat pel seu descobriment, el doctor Jekyll pren cada vegada més sovint el seu beuratge, sota els efectes del qual s’abandona als instints més baixos i esdevé fins i tot un assassí. Arriba un moment, però, en què ja no és capaç de controlar la seva situació. L’estrany cas del Dr. Jekyll i Mr. Hyde s’ha convertit en un autèntic mite contemporani: rere els fets fantàstics en què es basa, apareix la realitat de la naturalesa humana, el costat més fosc i repulsiu de l’ésser humà.
Reseña del Editor

Datos importantes

Editorial: BARCANOVA

Año de edición: 2006

Materia: Narrativa clásica

ISBN: 978-84-489-1913-9

Páginas: 120

Encuadernación: Rústica

Colección: Llibres Infantils I Juvenils – Antaviana

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1471
  • Tamaño del fichero: 780KB
  • Personas que han descargado el archivo: 861

Búsquedas parecidas:
L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE de Robert L. Stevenson en pdf gratis, L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE epub, descargar L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE pdf completo, L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE Robert L. Stevenson pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar L'ESTRANY CAS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE en pdf. Este es un libro de Robert L. Stevenson y su categoría es Narrativa clásica. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.