L'OMBRA DE L'ALTRE MAR de Joan Margarit en pdf

Descargar L'OMBRA DE L'ALTRE MAR de Joan Margarit pdf completo

Acerca de L'OMBRA DE L'ALTRE MAR

Selecció de poemes en versió bilingüe, espanyol-català, de Joan Margarit (1938), il·lustrada per l’escultor Josep Maria Subirachs (1927-2014), amic del poeta, un dels màxims exponents de l’escultura contemporània i artista polifacètic que va conrear també el dibuix, la pintura, el disseny, la il·lustració i l’escenografia. Margarit, últim premi Reina Sofia de Poesia Iberoamericana, aborda en els seus versos temes essencials com són el dolor i l’absència en els quals s’entreveuen trets autobiogràfics així com el temps i la natura amb el protagonisme del mar.Poesia reflexiva i sincera que interpel·la l’home amb rampells de nostàlgia, però amb un fons esperançat. Versos diàfans, sense hermetisme, amb ritme assossegat i contundent que conviden a la reflexió sobre la veritat, l’amor, la bellesa, la vida o la mort. Aquests poemes són a més un diàleg de l’escultor, ja mort, i Joan, una forta amistat que va durar moltes dècades. Les coloristes il·lustracions de Subirachs, que en ocasions recorren a l’abstracció, acompanyen adequadament la intensa poesia de l’autor en una obra bellament editada.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: NÓRDICA

Año de edición: 2016

Materia: Obras poéticas

ISBN: 978-84-16440-64-1

Páginas: 80

Encuadernación: Bolsillo

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1545
  • Tamaño del fichero: 575KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1021

Búsquedas parecidas:
L'OMBRA DE L'ALTRE MAR de Joan Margarit en pdf gratis, L'OMBRA DE L'ALTRE MAR epub, descargar L'OMBRA DE L'ALTRE MAR pdf completo, L'OMBRA DE L'ALTRE MAR Joan Margarit pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar L'OMBRA DE L'ALTRE MAR en pdf. Este es un libro de Joan Margarit y su categoría es Obras poéticas. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.