MAI DIGUIS NO A UNA PRINCESA de Tracey CorderoyKate Leake en pdf

Descargar MAI DIGUIS NO A UNA PRINCESA de Tracey CorderoyKate Leake pdf completo

Acerca de MAI DIGUIS NO A UNA PRINCESA

La petita princesa d’aquest conte té, al palau en el qual viu, de tot, vestits meravellosos, ninots genials, una gran caixa plena de joguines, una tiara brillant i un llit gran. Té tot el que pugui desitjar, però res li fa somriure. A més la princesa no sap demanar les coses per favor, només sap demanar plorant. Fins que un drac li ensenya a dir la paraula màgica «per favor». El conte transmet, a través d’un argument enginyós, el valor de l’amistat i la importància de saber demanar les coses. Les il·lustracions estan realitzades amb molts detalls que subratllen la comicitat del text.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: MIAU

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-16082-91-9

Páginas: 32

Encuadernación: Cartoné

Colección: Miau

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales

Valores: Amistad. Humor

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1279
  • Tamaño del fichero: 829KB
  • Personas que han descargado el archivo: 960

Búsquedas parecidas:
MAI DIGUIS NO A UNA PRINCESA de Tracey CorderoyKate Leake en pdf gratis, MAI DIGUIS NO A UNA PRINCESA epub, descargar MAI DIGUIS NO A UNA PRINCESA pdf completo, MAI DIGUIS NO A UNA PRINCESA Tracey CorderoyKate Leake pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar MAI DIGUIS NO A UNA PRINCESA en pdf. Este es un libro de Tracey CorderoyKate Leake y su categoría es Narrativa de 3 a 6 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.