MISSIÓ SAFARI de en pdf

Descargar MISSIÓ SAFARI de pdf completo

Acerca de MISSIÓ SAFARI

Agatha i el seu cosí Larry , que aspira a ser detectiu privat , viatgen fins a Kenya , en aquest vuitè episodi de les seves aventures , per descobrir per què ha desaparegut una girafa blanca que , pel seu singular color , era objecte de culte per part d’una tribu massai . Els protagonistes van acompanyats del inseparable majordom mister Kent , antic boxejador i d’una parenta llunyana que dirigeix a Nairobi una agència d’organització de safaris . L’obra narra les indagacions realitzades pels Mistery per localitzar el caçador furtiu que s’ha apoderat del valuós animal i esbrinar per encàrrec de qui ho ha fet . Al costat del desenvolupament de les indagacions , l’argument ofereix expressives descripcions sobre la fauna salvatge de la sabana i les precaucions que els turistes han de prendre per no posar en perill les seves vides . La trama, dins d’un esquema narratiu senzill , està ben concebuda i l’estil, impregnat de trets humorístics , és de fàcil i atractiva lectura . El rerefons de crítica a la caça clandestina no impedeix que es tracti de manera comprensiva a qui cau en la temptació de practicar-lo, mogut per l’afició cinegètica .
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: LA GALERA

Año de edición: 2012

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-246-4180-1

Encuadernación: Rústica

Colección: Agatha Mistery

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1313
  • Tamaño del fichero: 703KB
  • Personas que han descargado el archivo: 611

Búsquedas parecidas:
MISSIÓ SAFARI de en pdf gratis, MISSIÓ SAFARI epub, descargar MISSIÓ SAFARI pdf completo, MISSIÓ SAFARI pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar MISSIÓ SAFARI en pdf. Este es un libro de y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.