MOMO (CAT.) de Michael Ende en pdf

Descargar MOMO (CAT.) de Michael Ende pdf completo

Acerca de MOMO (CAT.)

Conte fantàstic que narra les aventures d’una nena perseguida per uns estranys personatges dedicats a robar el Temps els homes. La història de Momo, molt entretinguda i original, està escrita amb soltesa i llenguatge senzill, els personatges estan molt ben caracteritzats i l’acció és variada i plena d’intriga i sorpreses. Els elements fantàstics, posats al servei d’un gran realisme crític, afavoreixen la comprensió d’un segon missatge: la deshumanització a què condueix la «civilització de les presses», i és també una reflexió sobre el temps, que tanca un gran valor didàctic. L’obra entretindrà nens capaços d’entendre el seu sentit simbòlic.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: GRUP PROMOTOR

Año de edición: 2016

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-16661-41-1

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1273
  • Tamaño del fichero: 649KB
  • Personas que han descargado el archivo: 591

Búsquedas parecidas:
MOMO (CAT.) de Michael Ende en pdf gratis, MOMO (CAT.) epub, descargar MOMO (CAT.) pdf completo, MOMO (CAT.) Michael Ende pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar MOMO (CAT.) en pdf. Este es un libro de Michael Ende y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.