OLIVER I PATCH de Claire Freedman en pdf

Descargar OLIVER I PATCH de Claire Freedman pdf completo

Acerca de OLIVER I PATCH

Oliver, el nen protagonista d’aquest conte, s’acaba de mudar a la ciutat. S’hi sent estrany, troba a faltar el camp, la seva casa i sobretot els seus amics. La ciutat en la qual viu ara li sembla gris i avorrida, ja que no coneix ningú. Un dia de pluja surt de passeig a explorar el seu barri i troba un gos, una petita bola blanca amb una corretja vermella i una xapa amb el nom de Patch, que sembla estar sol com ell. Com ningú dels vianants sembla buscar el seu gos perdut, decideix emportar-se’l a casa i es fan inseparables. I Oliver deixa de sentir-se sol, però sap que en algun lloc hi ha algú buscant el seu gos. L’obra està escrita amb estil acuray i un ric vocabulari, i del relat es desprèn sentit de l’humor, afecte i tendresa. Les il·lustracions, estan realitzades amb molt detall, atractiu colorit i gran expressivitat.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: MIAU

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 3 a 6 años

ISBN: 978-84-16082-75-9

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Crecimiento personal

Valores: Aceptación. Amistad. Cariño

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1615
  • Tamaño del fichero: 605KB
  • Personas que han descargado el archivo: 684

Búsquedas parecidas:
OLIVER I PATCH de Claire Freedman en pdf gratis, OLIVER I PATCH epub, descargar OLIVER I PATCH pdf completo, OLIVER I PATCH Claire Freedman pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar OLIVER I PATCH en pdf. Este es un libro de Claire Freedman y su categoría es Narrativa de 3 a 6 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.