PLANIMETRIA D'UNA FAMILIA FELIÇ de Lia Piano en pdf

Descargar PLANIMETRIA D'UNA FAMILIA FELIÇ de Lia Piano pdf completo

Acerca de PLANIMETRIA D'UNA FAMILIA FELIÇ

Lia Piano (Gènova, Itàlia, 1972) és la tercera filla de l’arquitecte Renzo Piano (guanyador del premi Pritzker el 1998). La creativitat del seu pare que, segons l’autora, va facilitar a la família una infància feliç per als seus fills, ha estat inspiració perquè Lia es decidís a escriure el 2019 la seva primera novel·la, Planimetria d’una família feliç.Després de diversos anys per ciutats europees, els pares de Nana decideixen instal·lar-se en una vella vila a Gènova. Vàries són les zones d’aquesta casa que encanten als cinc membres de la família, però sobretot és el jardí, on sense ordre ni concert l’herba creix a pler i els arbres fruiters fan el que poden. El semisoterrani serà el lloc preferit del pare, perquè allí pot dedicar-se a dibuixar, planificar i construir un vaixell per a tota la família. La mare, molt maca i sempre pujada en uns alts talons, envoltada de llibres i perdent ulleres, no té inconvenient a deixar els seus fills al seu lliure albir i a cura de María, una dona calabresa amb una forma molt particular d’educar i fer les tasques domèstiques. Els tres fills mai han anat a escola. Una dubtosa llista d’institutrius i preceptors han intentat ensenyar-los alguna cosa; però ara a Gènova han d’anar a escola. Una cosa inútil per a uns nens que no entenen la necessitat de fer i aprendre coses normals quan es pot gaudir àmpliament amb una família poc convencional, transgressora de les normes socials i educacionals i on caben quatre gossos, vuitanta gallines, diversos gats i centenars de granotes.La novel·la és un intent per seguir el deixant d’unes altres del mateix gènere narrades des de la visió d’un nen. Algunes de les escenes resulten simpàtiques, imaginatives, simples, innocents o exagerades des del punt de vista infantil. Buscant l’originalitat de la família protagonista l’autora els fa viure en un món tan exageradament a part que resulta inversemblant. En el costat oposat, tant els valors morals i religiosos i els personatges normals estan ridiculitzats fins a l’absurd.
Encarnita Herraiz

Datos importantes

Editorial: EDITORIAL EMPURIES

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-17879-86-0

Páginas: 160

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1669
  • Tamaño del fichero: 884KB
  • Personas que han descargado el archivo: 718

Búsquedas parecidas:
PLANIMETRIA D'UNA FAMILIA FELIÇ de Lia Piano en pdf gratis, PLANIMETRIA D'UNA FAMILIA FELIÇ epub, descargar PLANIMETRIA D'UNA FAMILIA FELIÇ pdf completo, PLANIMETRIA D'UNA FAMILIA FELIÇ Lia Piano pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar PLANIMETRIA D'UNA FAMILIA FELIÇ en pdf. Este es un libro de Lia Piano y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.