SHERLOCK, LUPIN I JO. 1: EL TRIO DE LA DAMA NEGRA de Irene Adler en pdf

Descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 1: EL TRIO DE LA DAMA NEGRA de Irene Adler pdf completo

Acerca de SHERLOCK, LUPIN I JO. 1: EL TRIO DE LA DAMA NEGRA

L’acció d’aquesta novel•la policíaca , primera d’una sèrie titulada » El trio de la Dama Negra» , transcorre durant l’estiu de 1870 a la localitat francesa de Saint -Malo ( Bretanya ) . Allà coincideixen i es fan amics tres adolescents , un d’ells francès , Arsène Lupin , un altre anglès , William Sherlock Holmes i una noia nord-americana , Irene Adler que actua en el paper de narradora . Mentre passegen junts per la platja , descobreixen el cadàver d’un home ben plantat i vestit amb elegància el misteri del qual decideixen investigar . Els intriga la identitat de la víctima , i quines serien les causes de la seva mort , pel que sembla ofegat . L’obra se centra en les investigacions que cada protagonista realitza pel seu compte i les que duen a terme conjuntament , on Lupin , que viu al poble , té un paper decisiu pel seu millor coneixement del terreny . L’ambientació , molt ben aconseguida , és l’element clau de la trama juntament amb la intervenció del impertorbable majordom d’Irene que presta ajudes inestimables als detectius aficionats . La intriga , que implica conjuntament un cas d’homicidi i un altre de robatori de joies , es manté incerta fins al desenllaç , amb recursos narratius que evoquen deliberadament els utilitzats en els relats protagonitzats per S. Holmes. Tres dames una mica ingènues resulten ser les implicades en aquest assumpte , en ser víctimes d’un estafador i lladre de guant blanc, molt atractiu però no tan hàbil com amb el temps , arribarà ser-ho Arsène Lupin . Escrita amb estil directe , àgil i ben elaborat , aquesta novel•la ret homenatge a Sir A. Conan Doyle , creador del personatge d’Irene Adler , el nom de la qual utilitza com a pseudònim aquí l’autor, Alessandro Gatti .
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2015

Materia: Narrativa de 12 a 14 años

ISBN: 978-84-9057-791-2

Páginas: 272

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1283
  • Tamaño del fichero: 838KB
  • Personas que han descargado el archivo: 758

Búsquedas parecidas:
SHERLOCK, LUPIN I JO. 1: EL TRIO DE LA DAMA NEGRA de Irene Adler en pdf gratis, SHERLOCK, LUPIN I JO. 1: EL TRIO DE LA DAMA NEGRA epub, descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 1: EL TRIO DE LA DAMA NEGRA pdf completo, SHERLOCK, LUPIN I JO. 1: EL TRIO DE LA DAMA NEGRA Irene Adler pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar SHERLOCK, LUPIN I JO. 1: EL TRIO DE LA DAMA NEGRA en pdf. Este es un libro de Irene Adler y su categoría es Narrativa de 12 a 14 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.