SOTA UN CEL ESCARLATA de Mark T. Sullivan en pdf

Descargar SOTA UN CEL ESCARLATA de Mark T. Sullivan pdf completo

Acerca de SOTA UN CEL ESCARLATA

Mark Sullivan és un escriptor nord-americà especialista en literatura de suspens, que ha publicat Sota un cel escarlata, novel·la de to èpic basada en la història real d’un heroi oblidat de la Segona Guerra Mundial, l’italià Pila Lella, qui va explicar a Sullivan la seva biografia .Pino és un adolescent que el 1943 viu a Milà amb la seva família sense més problemes que divertir-se. Quan la violència comença a esquitxar la ciutat, ell s’enrola en operacions clandestines d’ajuda als jueus on coneix Anna, una bella vídua de qui s’enamora, línia amorosa que es manté al llarg del relat. El seu pare, per protegir-lo, l’envia una temporada a estudiar a La Casa Alpina, on un sacerdot, el pare Re, ajuda els refugiats i entrena Pino a escalar muntanyes de manera que el noi adquireix una gran fortalesa física.El jove torna a Milà, els bombardejos aliats han destrossat la seva casa i els seus pares, veient-lo en perill, l’obliguen a allistar-se com a soldat alemany a canvi de realitzar tasques d’espionatge. El noi, amb 18 anys, es converteix en el xofer del general Leyers, un dels comandants més influents del Tercer Reich, sempre a les ordres de Hitler. Alhora, Pino comença a subministrar dades a la resistència sobre operacions militars a partir del que veu i sent en els seus viatges amb el general, sense que ell, aparentment, sàpiga res.En els seus trajectes és testimoni de l’horror, veu la massacre de gent innocent i com són portats a l’extermini; encara que li bull la sang, ha d’aparentar fredor davant Leyers que ha dipositat en ell la seva confiança. En nombroses ocasions dóna mostres de prudència i valentia, un coratge augmentat pel seu amor a l’Anna i fins al final de la guerra haurà de defensar-se de la sospitosa missió que ha realitzat i demostrar que no és un traïdor.Sullivan afegeix suspens i algun element de ficció a una història impactant ja per si mateixa i aconsegueix que la novel·la, narrada en tercera persona, atrapi per molts motius fins l’imprevisible final. Molt ben ambientada des del punt de vista històric, en ple feixisme italià, resulta interessant com l’autor reflecteix la influència de la guerra a les persones fins transformar-les, i està molt ben tractat el sòlid sentit transcendent del protagonista que aleteja al llarg del relat . Sota un cel escarlata ofereix drama, romanticisme, humanitat, ideals i una dosi de violència ajustada a la temàtica a través d’una trama resolta amb prosa senzilla però amena i que deixa una empremta positiva després de la seva lectura.
Reyes Cáceres

Datos importantes

Editorial: CAPITAL BOOKS

Año de edición: 2019

Materia: Narrativa contemporánea

ISBN: 978-84-948532-0-3

Páginas: 432

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1706
  • Tamaño del fichero: 744KB
  • Personas que han descargado el archivo: 594

Búsquedas parecidas:
SOTA UN CEL ESCARLATA de Mark T. Sullivan en pdf gratis, SOTA UN CEL ESCARLATA epub, descargar SOTA UN CEL ESCARLATA pdf completo, SOTA UN CEL ESCARLATA Mark T. Sullivan pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar SOTA UN CEL ESCARLATA en pdf. Este es un libro de Mark T. Sullivan y su categoría es Narrativa contemporánea. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.