SUPERNORMAL (CAT) de Greg James en pdf

Descargar SUPERNORMAL (CAT) de Greg James pdf completo

Acerca de SUPERNORMAL (CAT)

És la tercera vegada en tres anys que Murph i la seva família es veuen obligats a traslladar-se de ciutat. Per culpa d’un malentès, Murph es matricula en una estranya escola: en ella s’ensenya als nens herois a desenvolupar les seves «capes» (capacitats) i convertir-se en «operacionals» amb vistes a ingressar en una Aliança d’Herois encarregada de combatre el crim. El problema és que l’únic poder amb què compta Murph consisteix a ser supernormal. Tot i així, per primera vegada en molt de temps aconsegueix reunir un grup d’amics al qual la resta d’aspirants a herois diuen els «superzeros», ja que consideren que les seves «capes» són perfectament inútils. Al mateix temps, els caps de Ribbon Robotics (lord Nektar i el seu sequaç, Nicholas Knox) pretenen esclavitzar la humanitat servint-se d’unes vespes-robot i d’uns cascos de control mental dissenyats perquè qui se’ls posi segueixi al peu de la lletra les ordres dels malvats. I el seu primer objectiu serà l’escola de Murph. Amb la meitat dels professors i els alumnes més operacionals «abduïts» per Ribbon Robotics, els superzeros, per increïble que sembli, aconseguiran evitar la desfeta gràcies a les seves inútils «capes».Es tracta d’una trama original i entretinguda, amb girs inesperats i plena d’humor: un humor que es reflecteix en els noms dels professors (i herois jubilats) Soperman o Flash; en el dels alumnes (la petita Mary, que només és capaç de volar amb ajuda d’un paraigua groc); i en el dels malvats (l’home-vespa lord Nektar). Tampoc està exempta d’humor la caracterització dels personatges, tan propera a vegades a la caricatura: l’estúpid lord Nektar (l’home-vespa), incapaç de distingir entre una abella i una vespa; l’espia britànic James James (Bond), al qual tot li surt malament; o els herois jubilats com el Fantasma Blau. Sense oblidar els enginyosos comentaris que els propis autors van «colant» enmig del relat o els cops d’efecte que introdueixen.El missatge que transmet el llibre és diàfan: davant del senyor Flash, que està convençut que «no es pot ser un superheroi sense tenir superpoders», els superzeros demostren justament el contrari: sí és possible ser un superheroi sempre que un sàpiga convertir la seva debilitat en fortalesa; sempre que els superpoders dels supernormals com Murph siguin el valor, la perseverança, la voluntat de fer el correcte i el treball en equip.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: MOLINO

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-272-1168-1

Páginas: 384

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Humor

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1335
  • Tamaño del fichero: 694KB
  • Personas que han descargado el archivo: 926

Búsquedas parecidas:
SUPERNORMAL (CAT) de Greg James en pdf gratis, SUPERNORMAL (CAT) epub, descargar SUPERNORMAL (CAT) pdf completo, SUPERNORMAL (CAT) Greg James pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar SUPERNORMAL (CAT) en pdf. Este es un libro de Greg James y su categoría es Narrativa de 10 a 12 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.