TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL) de Liz Pichon en pdf

Descargar TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL) de Liz Pichon pdf completo

Acerca de TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL)

El cinquè episodi de les aventures de Tom Gates , explicades per ell mateix es refereix a una excursió escolar de tres dies de durada . Al principi, el protagonista es desinteressa completament del projecte però en descobrir que els seus amics s’han inscrit com a participants , tracta , a última hora , de no perdre-se-la . Per fi ho aconsegueix i al seu retorn porta moltes coses per explicar que posen de manifest que ha estat una experiència agradable , fins i tot amb els habituals incidents . A més es porta la sorpresa de descobrir que els seus pares han aprofitat que era al campament per redecorar la seva habitació que ha quedat molt al seu gust . L’obra combina les il•lustracions amb text i els passatges narratius per donar una imatge més significativa del que pensa i fa el protagonista . Tom és un nen bastant despistat , no massa estudiós i molt imaginatiu que es porta bé amb els seus pares i avis , uns jubilats dinàmics i afectuosos , de vegades fins i tot massa per al seu gust . Les relacions amb la seva germana gran pateixen certs alts i baixos , el mateix que les que manté amb els seus amics i companys , però sempre dins d’uns límits marcats per un fons d’afecte . L’autora caracteritza els personatges , infantils i adults , en termes de realisme benèvol i planteja situacions convincents , encara que exagerades per una intenció humorística de trets lleument caricaturescos . La barreja de part gràfica i part escrita resta dimensió literària al conjunt de la història però fa més amena i fàcil la seva lectura .
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BRUIXOLA

Año de edición: 2013

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-9906-491-8

Páginas: 272

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1309
  • Tamaño del fichero: 787KB
  • Personas que han descargado el archivo: 914

Búsquedas parecidas:
TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL) de Liz Pichon en pdf gratis, TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL) epub, descargar TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL) pdf completo, TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL) Liz Pichon pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar TOM GATES 5 TOT ÉS GENIAL (I BESTIAL) en pdf. Este es un libro de Liz Pichon y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.