TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT) de Liz Pichon en pdf

Descargar TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT) de Liz Pichon pdf completo

Acerca de TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT)

En aquest onzè episodi de les seves aventures, Tom Gates aconsegueix per fi tenir una mascota, si més no durant la setmana en què la porta a casa mentre el seu amo es canvia de casa. A més escriu un relat de misteri que mereix els elogis del seu professor i a sobre, la cançó emblemàtica del seu grup musical, Els Gossozombis, es fa molt popular al seu col·legi gràcies a un vídeo que arriba a ser viral a les xarxes. Com és habitual, l’autora narra les aventures del seu protagonista en to d’humor, destacant alguns aspectes menys grats que tenen les situacions que semblen molt favorables. Per exemple, la desitjada mascota resulta ser un hàmster de vida nocturna que mentre corre a la roda grinyolant de la seva gàbia, col·locada al dormitori de Tom, no el deixa dormir a ell. L’acció se centra en fets trivials de la vida quotidiana d’un nen imaginatiu i emprenedor però també poc interessat a estudiar que prefereix dibuixar abans de fer els deures i al que sobretot el que més l’atrau és la música més moderna. La trama resulta dinàmica i abunda en detalls divertits on es posa de manifest la peculiar manera de pensar del protagonista, amb una lògica infantil que agafa desprevinguts als adults. El text, de frases breus i vocabulari col·loquial, es completa amb abundants il·lustracions que ajuden el lector a imaginar com són i com actuen el protagonista, els seus amics, els seus pares i avis i la seva poca simpàtica germana gran.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BRUIXOLA

Año de edición: 2017

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-9906-845-9

Páginas: 240

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Aventuras

Valores: Humor

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1383
  • Tamaño del fichero: 771KB
  • Personas que han descargado el archivo: 1032

Búsquedas parecidas:
TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT) de Liz Pichon en pdf gratis, TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT) epub, descargar TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT) pdf completo, TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT) Liz Pichon pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar TOM GATES ELS GOSSOS ZOMBIS SÓN GENIALS (I PUNT) en pdf. Este es un libro de Liz Pichon y su categoría es Narrativa de 10 a 12 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.