TXELL ESPIELL I EL LLADRE DE LA FIRA de Ulrike Rylance en pdf

Descargar TXELL ESPIELL I EL LLADRE DE LA FIRA de Ulrike Rylance pdf completo

Acerca de TXELL ESPIELL I EL LLADRE DE LA FIRA

El segon episodi de les aventures de Txell Espiell i l’equip de detectius aficionades que formen les seves amigues Bea, Marta i Flo, es desenvolupa en una fira a la qual acudeixen totes juntes, gràcies a la generosa ajuda econòmica de l’àvia de la Txell. Mentre les nenes proven les nombroses atraccions i recorren els diferents llocs, de sobte s’adonen, amb el consegüent disgust, que els han robat el moneder. En principi li tiren la culpa a Ricard Malababa, un company del col·legi amb el qual es porten molt malament. No obstant això, mentre busquen proves de la seva culpabilitat, apareix una sèrie de persones per tot el recinte de la fira queixant-se de robatoris de diners, rellotges i telèfons mòbils, inclòs el detestat Ricardo. Amb ajuda de Caramelet, el gos de Flo, expert rastrejador, es dediquen a seguir noves pistes fins que aconsegueixen resoldre el misteri i recuperar el robat. La trama, descrita per mitjà d’una ben feta combinació de paràgrafs narratius i il·lustracions tipus còmic, encerta a divertir i intrigar a base de recursos imaginatius senzills i eficaços i conclou amb una actitud més amistosa entre les protagonistes i el seu antic enemic Ricard Malababa.
© Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: BRUIXOLA

Año de edición: 2016

Materia: Narrativa de 8 a 10 años

ISBN: 978-84-9906-750-6

Páginas: 160

Colección:

Idioma: Catalán

Temas: Convivencia y relaciones sociales. Intriga

Valores: Amistad. Compañerismo. Ingenio

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1511
  • Tamaño del fichero: 863KB
  • Personas que han descargado el archivo: 979

Búsquedas parecidas:
TXELL ESPIELL I EL LLADRE DE LA FIRA de Ulrike Rylance en pdf gratis, TXELL ESPIELL I EL LLADRE DE LA FIRA epub, descargar TXELL ESPIELL I EL LLADRE DE LA FIRA pdf completo, TXELL ESPIELL I EL LLADRE DE LA FIRA Ulrike Rylance pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar TXELL ESPIELL I EL LLADRE DE LA FIRA en pdf. Este es un libro de Ulrike Rylance y su categoría es Narrativa de 8 a 10 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.