UN CAS DE ROBATORIS I BIGOTIS de Llanos Campos Martinez en pdf

Descargar UN CAS DE ROBATORIS I BIGOTIS de Llanos Campos Martinez pdf completo

Acerca de UN CAS DE ROBATORIS I BIGOTIS

Valentina, Héctor i Tashi, tres joves que viuen a Chassburgo, se submergeixen en una història plena de misteris que els deixarà perplexos. Tot comença quan Margarida de la Bastida, una marquesa amb fama de bruixa, fa la seva aparició en aquest petit poble en el qual mai passa res interessant per ajudar a la policia a resoldre qui va ser el lladre que va entrar a casa seva.Llanos Campos va néixer a Albacete i va començar la seva carrera literària creant els seus primers teatres per a nens. Ha participat en nombroses companyies de teatre com El Pati, a més de fundar la seva pròpia: Companyia Falsària d’Índies. També ha guanyat diversos premis i ha estat partícip de moltes fires i festivals de teatre.Amb aquest llibre ens convida a submergir-nos en una història en la qual les coses no són com semblen. Els misteris que van sorgint s’enrevesen cada vegada més fins a trobar un final sorprenent i inesperat. El seu estil permet que el lector segueixi el fil de la narració amb facilitat, sense deixar de banda les intrigues. Els seus personatges ens acompanyen amb entusiasme, ensenyant-nos una valuosa lliçó: no jutjar les persones per la seva aparença.Els nens es veuran immediatament atrets per aquesta novel·la i per les il·lustracions que aporten vivacitat a la història, fetes per María Simavilla.
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: CRUILLA

Año de edición: 2021

ISBN: 978-84-661-4940-2

Páginas: 200

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1257
  • Tamaño del fichero: 833KB
  • Personas que han descargado el archivo: 700

Búsquedas parecidas:
UN CAS DE ROBATORIS I BIGOTIS de Llanos Campos Martinez en pdf gratis, UN CAS DE ROBATORIS I BIGOTIS epub, descargar UN CAS DE ROBATORIS I BIGOTIS pdf completo, UN CAS DE ROBATORIS I BIGOTIS Llanos Campos Martinez pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar UN CAS DE ROBATORIS I BIGOTIS en pdf. Este es un libro de Llanos Campos Martinez y su categoría es . En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.