UN TALP AL MEU JARDÍ de Martí GironellCoaner Codina en pdf

Descargar UN TALP AL MEU JARDÍ de Martí GironellCoaner Codina pdf completo

Acerca de UN TALP AL MEU JARDÍ

Martí Gironell i Gamero (Besalú, 1971). Escriptor i periodista. Llicenciat en Filologia Anglesa i en Periodisme, ha treballat a Ràdio Besalú, Ràdio Olot, Catalunya Ràdio i TV3. Col·labora en mitjans de comunicació com El Punt Avui, La República, Enderrock i L’Illa dels Llibres. Entre els seus llibres destaquen El pont dels jueus (2007), que ha estat traduït a diversos idiomes; La venjança del bandoler, que va guanyar el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica el 2008; L’arqueòleg (2010), L’últim abat (2012) i El primer heroi (2014), que també han estat traduïts a diverses llengües. El 2015 va publicar Strappo, la novel·la de l’espoli del romànic català, i el conte infantil El nen dibuixat. L’any 2018 va guanyar el Premi Ramon Llull amb La força d’un destí, amb més de 30.000 exemplars venuts i traduïda al castellà, l’anglès, l’holandès i el búlgar.“En Felip és un talp que apareix al jardí de la casa de dos nens, en Quim i el seu germà petit, en Pep. El talp els diu que fa molta estona que corria pels túnels i galeries que havia fet per sota terra i que no aconsegueix trobar el camí cap a casa seva. Resulta que tots els forats tenen alguna trampa. En Felip està molt trist i en Quim i en Pep el volen ajudar. Però per això hauran de baixar a sota terra. Al costat d’en Felip, els dos germans viuen una aventura subterrània, descobriran tot un món i quan tornin a pujar a la superfície seran conscients del què hi ha sota els seus peus i com n’és d’important respectar-lo”.Una història simpàtica, sense més, que pot servir per ensenyar als més petits la vida que s’amaga sota terra. Potser el text és massa extens per tractar-se d’un àlbum il·lustrat. Les il·lustracions són detallades i molt acurades.
Libro Lexis

Datos importantes

Editorial: ESTRELLA POLAR

Año de edición: 2021

Materia: Álbum ilustrado

ISBN: 978-84-18443-56-5

Páginas: 32

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1402
  • Tamaño del fichero: 705KB
  • Personas que han descargado el archivo: 626

Búsquedas parecidas:
UN TALP AL MEU JARDÍ de Martí GironellCoaner Codina en pdf gratis, UN TALP AL MEU JARDÍ epub, descargar UN TALP AL MEU JARDÍ pdf completo, UN TALP AL MEU JARDÍ Martí GironellCoaner Codina pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar UN TALP AL MEU JARDÍ en pdf. Este es un libro de Martí GironellCoaner Codina y su categoría es Álbum ilustrado. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.