UNA CANÇÓ DE MOLT LLUNY de A.f. Harrold en pdf

Descargar UNA CANÇÓ DE MOLT LLUNY de A.f. Harrold pdf completo

Acerca de UNA CANÇÓ DE MOLT LLUNY

Frank, una noia que és assetjada per uns nois del col·legi, té una vida impossible fins que coneix Nick, un noi que s’acaba convertint en el seu millor amic. Però Nick té un secret que no pot revelar a ningú: és en realitat fill d’un trol que viu al soterrani de casa seva, ja que el soterrani és un portal que s’obre a un altre món. Aconseguirà Nick tornar al seu món i tornar amb la seva mare?La trama és quelcom enrevessada, però conforme vas avançant en la història vas descobrint i entenent els esdeveniments. La recomanaria a tots aquells nens d’entre tretze o catorze anys que els agradin històries fantàstiques, amb un toc de realitat. Així, amb aquesta fantasia ens ensenya valors com la veritable amistat o la capacitat que tenim moltes vegades de jutjar els altres gairebé sense conèixer-los.La història és relatada per Frank que realitza monòlegs interiors, i se’ns mostra com se sent i el que pensa en cada moment. Moltes vegades explica com li fa vergonya que sàpiguen que és amiga de Nick perquè fa pudor, tot i que Nick tracta d’ajudar-la en tot moment i és al final l’únic que es preocupa per ella. Finalment, forgen una amistat que es basa en la confiança i en la generositat de pensar en l’altre abans que en un mateix.Els diàlegs en general són breus, això fa que la trama es desenvolupi més lentament. Les il·lustracions són lúgubres, però ens permeten imaginar-nos aquest món que se’ns relata. El vocabulari emprat és fàcil d’entendre, no és molt culte, i s’adapta a l’edat a la qual va dirigit aquest llibre.
Silvia Almela

Datos importantes

Editorial: BLACKIE BOOKS

Año de edición: 2019

ISBN: 978-84-17552-17-6

Páginas: 230

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1544
  • Tamaño del fichero: 578KB
  • Personas que han descargado el archivo: 757

Búsquedas parecidas:
UNA CANÇÓ DE MOLT LLUNY de A.f. Harrold en pdf gratis, UNA CANÇÓ DE MOLT LLUNY epub, descargar UNA CANÇÓ DE MOLT LLUNY pdf completo, UNA CANÇÓ DE MOLT LLUNY A.f. Harrold pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar UNA CANÇÓ DE MOLT LLUNY en pdf. Este es un libro de A.f. Harrold y su categoría es . En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.