YOUCAT CATALÀ de en pdf

Descargar YOUCAT CATALÀ de pdf completo

Acerca de YOUCAT CATALÀ

En referència a la Jornada Mundial de Joventut d’agost de 2011 a Madrid s’ha editat aquest text que exposa amb llenguatge adaptat als joves la fe catòlica en el seu conjunt tal com ha estat proposada en el «Catecisme de l’Església catòlica» (CEC de 1997), sense pretendre d’aconseguir la integritat d’aquella obra. Aquest text s’estructura en preguntes i respostes; els números indicats al final de cada resposta es refereixen a ulteriors i més aprofundides exposicions del CEC. El comentari que ve després vol oferir als joves un ajut ulterior per a la comprensió del significat existencial de les preguntes successivament tractades. A més, aquest manual ofereix en una columna marginal, present en tot el llibre, elements complementaris com definicions concises (cf. el sumari a p. 298), citacions de la Sagrada Escriptura, d’escriptors, de sants i de doctors de la fe. Al final de l’obra hi ha un índex que ajuda a repetir fàcilment cada un dels punts específics.
Reseña del Editor

Datos importantes

Editorial: CLARET

Año de edición: 2011

Materia: Religión

ISBN: 978-84-9846-488-7

Páginas: 302

Encuadernación: Rústica

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1682
  • Tamaño del fichero: 946KB
  • Personas que han descargado el archivo: 721

Búsquedas parecidas:
YOUCAT CATALÀ de en pdf gratis, YOUCAT CATALÀ epub, descargar YOUCAT CATALÀ pdf completo, YOUCAT CATALÀ pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar YOUCAT CATALÀ en pdf. Este es un libro de y su categoría es Religión. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.