INTERCANVI A PARÍS (BEST FRIENDS FOREVER 3) de Ana Punset en pdf

Descargar INTERCANVI A PARÍS (BEST FRIENDS FOREVER 3) de Ana Punset pdf completo

Acerca de INTERCANVI A PARÍS (BEST FRIENDS FOREVER 3)

Ana Punset ens porta la tercera entrega de «Best Friends Forever». Aquesta vegada, les amigues Júlia i Alexandra, estudiants a l’internat d’elit Vistalegre, passen un mes d’intercanvi en un col·legi de París. Allà la Júlia tindrà l’oportunitat de participar en un concurs de matemàtiques, però l’interès per demostrar el seu talent acaba convertint-se en una obsessió.El relat no brilla per la seva originalitat ni estil, però presenta un missatge positiu: que les persones valem pel que som i no pels nostres assoliments; i que, per tal de no perdre això de vista, el suport dels amics és fonamental.Cal assenyalar que, en aquesta entrega, la trama romàntica és bastant central: enamoraments, cites, un primer petó, etc.; la qual cosa resulta una mica prematura per a l’edat dels protagonistes.Ana Punset (Tarragona, 1981) és escriptora, periodista i crítica literària; coneguda sobretot per la seva sèrie d’èxit per a adolescents “El club de les vambes vermelles”.
Olga Nafría

Datos importantes

Editorial: MONTENA

Año de edición: 2021

Materia: Narrativa de 10 a 12 años

ISBN: 978-84-18318-16-0

Páginas: 192

Encuadernación: Cartoné

Colección:

Idioma: Catalán

Sobre el archivo:

  • Visitas hasta el momento: 1346
  • Tamaño del fichero: 764KB
  • Personas que han descargado el archivo: 915

Búsquedas parecidas:
INTERCANVI A PARÍS (BEST FRIENDS FOREVER 3) de Ana Punset en pdf gratis, INTERCANVI A PARÍS (BEST FRIENDS FOREVER 3) epub, descargar INTERCANVI A PARÍS (BEST FRIENDS FOREVER 3) pdf completo, INTERCANVI A PARÍS (BEST FRIENDS FOREVER 3) Ana Punset pdf sin registrarse

Estás por comenzar a descargar INTERCANVI A PARÍS (BEST FRIENDS FOREVER 3) en pdf. Este es un libro de Ana Punset y su categoría es Narrativa de 10 a 12 años. En librolexis.com tenemos miles de títulos en distintos formatos, todos disponibles para descargar o leer online.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ